Skip to content

Svendborgvej 10 🎵 5762 Vester Skerninge 🎵 mail@ollemus.dk🎵 62 24 24 19 Elevforeningen

Lyden af føde

Sammen med de øvrige dansklasser gik vi igang emd emnet føde. Men hvor de andre klasser hovedsagligt læste tekster om føde, gik vi anderledes konkret til værks. Med udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål, fandt eleverne en lokal sydfynsk fødevarevirksomhed, som gennem sit virke er med til at gøre verden til et bedre sted. Eleverne blev så bedt om at besøge virksomheden, interviewe dom og lade det hele munde ud i produktionen af en hjemmeside, samt en radioudsendelse med tilhørende billeder. Det blev nogen flotte multimodale produktioner, som viste at eleverne er helt med på at hvis verden skal ændres, så kræver det at vi handler.  Se en af gruppernes fine produktioner herunder:

https://sites.google.com/ollemus.dk/ollerup/startside

 

add_action( 'wp_footer', function() { ?>