skip to Main Content

Svendborgvej 10 🎵 5762 Vester Skerninge 🎵 mail@ollemus.dk🎵 62 24 24 19 Elevforeningen

Temadage i regn og blæst

Ifølge planerne skulle alle 114 elever været cyklet ud i det blå torsdag eftermiddag mod Thurø; men vejrguderne ville det anderledes. Så vi ændrede planerne, så vi ikke kom hjem med 114 lungepatienter og vi fik en dejlig temauge alligevel. Eleverne blev inddelt i køn og efter højde, nogle ret arbitrære udvælgelseskriterier, men det gjorde at der nok blev lagt kimen til et nyt venskab eller to, som man endnu ikke havde fået øje på. Timerne blev fyldt op med workshops i jonglering, udfordringer til logikken, der blev bygget bivuak og lavet bål, og der blev endda fremstillet nye sange og danse, som blev testet godt om fredagen. Så tak for en god temauge – I er seje!

add_action( 'wp_footer', function() { ?>