skip to Main Content

Svendborgvej 10 🎵 5762 Vester Skerninge 🎵 mail@ollemus.dk🎵 62 24 24 19 Elevforeningen

Den Vilde Rose blomstrede

Med en ny dramalærer, en ny koncertsal, ny teknik – og et helt hold nye elever, så var der meget som vi næsten skulle lære forfra i år. Så mens tonerne af Savage Rose bølgede gennem skolens gange, kastede vi os hovedkulds ind i processen igen, denne gang ikke med et musikteater, men derimod en teaterkoncert. Og for de fleste er ligheden slående, men netop i år var der et særligt benspænd; ingen replikker. Kun musik og spoken word. Og måske netop derfor blev årets forestilling så smuk, stærk og bevægende. Det blev en politisk fortælling med hjertet på rette sted, en fortælling om hvordan rejsen fra Syrien mod nord måske kan tage sig ud og mange af forestillingens publikummer var bevægede bagefter. Eleverne havde som altid stået for det hele; både kostumer, rekvisitter, musik, ord, lys, lyd, videokulisser og meget, meget mere. På OE er vi så heldige at det hvert år er en samling søde og dygtige elever som har lyst til at lave efterskole med os – og det lykkedes igen i år. Så tusind tak, vores vilde rose blomstrede fuldt flor – fordi I vandede den :-)

add_action( 'wp_footer', function() { ?>