Skip to content

Nytårsbrag i Svendborg

I Vor Frue Kirke i Svendborg var der 70 publikummer…en time før koncertstart. Og tilstrømningen blev ved, så selv sideskibene var fyldt til sidste sæde da klokken endelig blev 19:30. Det er første gang i efterskolens historie, at vi har fyldt kirken så flot op. Og koret leverede til fulde! Århus Tappenstreg sad snorlige i luften, klassisk orkester genskabte dramaet fra Game of Thrones og det bohemianske brøl rullede stort gennem kirken. Det var en stor oplevelse at overvære fælleskorets koncert og man kan ikke andet end at glæde sig til den rejse de nu skal på med koret både i Danmark og i Tyskland – for de er i dén grad klar til at indtage scenen med både ungdommelig energi, sprøde toner og lækkert hår.

[justified_image_grid facebook_id=308646355863694 facebook_album=1642443805817269]