Skip to content

Vi bygger fremtiden

Gennem fire uger har efterskolens projektklasse været igang med at tegne huse, bygge huse, 3d-printe, besøge alternative bysamfund, fået foredrag af Svendborg Kommune omkring lokalplaner, aktive tage, multifacetteret bæredygtighed og meget mere. Det har været et omfattende projekt, hvilket man også kan læse ud fra projektets hjemmeside, som i dag mundede ud i fremlæggelser for Mogens Christiansen fra Svendborg Kommune og Steffen Søby, arkitekten bag vores koncertsal. Eleverne har været sindsygt dygtige. Alle huse er lavet i 1:50, der er indtænkt masser af grønne løsninger og rent arkitektonisk er de også meget inspirerende. Hvis man har lyst til at se husene og læse mere om dem, så kan husene de næste to uger ses i SG-Huset i Svendborg, hvor de er udstillet i stueplan, lige før den store hal.

[justified_image_grid facebook_id=308646355863694 facebook_album=1711176912277291]