skip to Main Content

August afsluttet…

Allerede er august ovre og det føles som var det i går den nye årgang kastede sig ombord i deres efterskoleår. Først en fælleskabsindfiltrende introuge med teambuilding, kontaktgruppe-OL, shelter-ture, speeddating, introduktion til køkken og rengøring, nye roomies, første caféaften og meget mere. Derefter en relativt rolig weekend med cykeltur til Svendborg. Så den første boglige uge med nye klassekammerater, en omgang iscenesættende fællesdansk, sværdfægtende idræt og nye computersystemer der lige skulle installeres. Og så endelig en weekend med MGP, skolens første koncert, aftener med bålhygge og premiere på skolens helt egen netradio. Det er søde, interesserede, glade og trætte elever der huserer på OE – så med sådan en årgang ombord, så er vi helt klar til september…