skip to Main Content
Indkaldelse til generalforsamling torsdag den 18. juni 2020 kl. 19.00 – p.g.a. Covid-19 skal man tilmelde sig på mail@ollemus.dkDagsorden klik her

Økologik i OEX

Med afsæt i en af de tre store videnskabsteoretiske retninger (samfundsvidenskab, humaniora eller naturvidenskab) skulle vores projektklasse formulere en undring som kærede sig om naturens og planetens ve og vel. Om ting som GMO, økologi, de tre bæredygtigheder, forbrug, CO2 og meget mere. Vi var sammen ude at besøge Høkildegaard, et lokalt økologisk landbrug, og derfra indsamlede eleverne viden og fik afsættet til deres produkt. Eleverne har nu skabt både podcasts og hjemmesider som beskriver hvad der er på spil indenfor den overordnede titel “Økologik.” Så hvis du er nysgerrig, så kan du se hjemmesiderne lige her: “Status, samvittighed eller samfund”, “Pesticider i miljøet”, “Hvorfor gør vi ikke noget?”, “GMO” og “GMO og Bæredygtighed”.