Skip to content

Mexicanergryde

 

Udskriv Mexicanergryde
Hurtig og nem hverdagsret, som kan varieres i forhold til grøntsagerne i køleskabet.
Ret Hovedret
Køkken Mexicansk
Tilb. tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 500 gram oksekød
  • 2 stk løg
  • 1 stk porre
  • 2 stk gulerødder
  • 2 stk æbler i tern
  • 2 dåser flåede tomater
  • 2-3 tsk karry
  • 1 tsk chili
  • 1 spsk kineisk soja
  • 2 dl vand

Sådan gør du

  • Løget skæres i tern og svitses sammen med oksekødet.
  • Porrerne strimles fint og gulerødderne rives groft.
  • Vand tilsættes. Grøntsager og æbler tilsættes sammen med krydderierne. 
  • Koges ca. 15-20 min. 
  • Smages til med salt, peber og evt. ekstra krydderier.
  • Serveres med ris.