Skip to content

Musik og Lyrik var et brag!

Wow! Hold nu op, hvor var det fedt! I en hel uge ryddede vi skemaet og sammensatte eleverne i 15 forskellige bands. Med alt fra Heavy til Sonate, fra rytmisk til klassisk. Med nyskrevne tekster, nye melodier og alt det som ellers hører til. Her var også bandnavne som Stangstive Sten til Himmellagune og numre som “Solskin i mit tungsind” og “Livløst Lir”. Alle de 15 bands lavede også plakater og fede bandfotos, de lavede performance, havde styr på outfit og så fyrede de den ellers af. Koncerten var fyldt til mere end sidste stol med over 300 gæster og lokale fra områddet – for hvornår oplever man ellers en koncert af så høj kvalitet, med så mange genrer?

Nu er næste skridt at vi får trykt årets Musik & Lyrik-bog og så indspillet alle numre, så de kan udgives på Spotify. Yes – det er da derfor vi laver efterskole. Tak for dansen, det var kodyl!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA