Skip to content

Opvarmning til Musik & Lyrik

Inden årets Musik & Lyrikprojekt gik i gang, så spurgte vi årets elevhold, om de allerede havde lagt noget musik ud. Det havde de. Især drengene fik svaret tilbage, så her er lige en et lille udpluk af noget af den musikalske underskov, der allerede blomstrer i fuldt flor på OE 2021. Med den slags handekraft og musikalsk tæft, så glæder vi os til at komme i gang med ugen 🙂 Og så håber vi på at elevholdet også vil tage skolens label, OE Records, til sig og udnytte efterskolens mulighed for gratis musikudgivelse 🙂

God fornøjelse!

Mikael præsenterer: Wasabi Gang

Vi starter ud med med et band, som består af OG JingPing (Lil Mag/44. Magnus), Lille Raket, RO$KO, Lil Columbia, Bakuganja, Jullefar, Plata, Ung Stabilo og Rambo. Med den slags bandmedlemmer, så ved man godt der er lagt i kakkelovnen 🙂

Bertram præsenterer: APHACA

Et dansksproget pop band fra København. Bandet består af fem drenge: Rumle Kærså på sang og guitar, Kasper Trier på sang, Bertram Ask på bas, Bertill Nilsen på klaver og Noah Elias på trommer. De mødtes på Det fri gymnasium i 2018, og skrev deres første sang “din refleksion” i skolens musiklokale. Også gik der ikke længe, før der var en EP på Soundcloud. Siden da er der kommet flere sange ud på diverse musikmedier.

Bastian præsenterer: Askestorm

Her har vi et band fra København, som også udgav deres første EP i år. Det er Storm på trommer, Asger på klaver og vokal og Bastian på sax og bass.

Carl præsenterer: Kedio

I september i år blev den første EP udgivet, med numre som Carl og hans to venner har skrevet i niende klasse. Folk på efterskolen har været virkelig søde til at tage imod det og siger tit til Carl at de har min sang på hjernen. Ep’en hedder dreamy kids og består af fire sange. Det er udgivet på Spotify m.m.

Lui præsenterer: LilleMand

Lui har lavet rap musik i ca. et år på Ssoundcloud. Det er noget blød rap musik som Lui ville kalde “jazz rap”.  Luis kunstner navn (som jeg også hedder på Spotify, Soundcloud osv.) er Lillemand 🙂

Ditlev præsenterer: Space

Ditlev har lavet et par sange, som mest er elekronisk musik lavet på computeren. Her er en af de seneste.