Skip to content

OEX Gør Gavn

I løbet af to uger har OEX beskæftiget sig både med etik, filosofi og selve begrebet “at gøre gavn”. Hvad er det der gavner andre, hvorfor skal vi gøre – og ikke mindt; hvad kan vi gøre. Udover at arbejde teoretisk og filosofisk med emnet, så skulle eleverne også ud at gøre gavn i den virkelige verden. De designede deres eget projekt, ved at bruge visionsplakater og milepælsbeskrivelser, for at få designet en proces som første dem det ønskede sted hen. Så endnu en gang er verden blevet til et lidt bedre sted – og vi siger tak for indsatsen.

Lyd herunder til deres podcasts, som ganske fint beskriver hvad de har oplevet. God lytter!

Listen to “OEX Gør Gavn S2021E1 – “Fra mig til dig”” on Spreaker.

Listen to “OEX Gør Gavn S2021E2 – “Operation Gavn”” on Spreaker.

Listen to “OEX Gør Gavn S2021E3 – “Kirsten”” on Spreaker.

Listen to “OEX Gør Gavn S2021E4 – “Lad os få dem til at tale sammen”” on Spreaker.

Listen to “OEX Gør Gavn S2021E5 – “Jeg hedder Føbe”” on Spreaker.