Skip to content

Abrikossovs

 

Udskriv Abrikossovs
Ret Tilbehør
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 45 minutter

Ingredienser

  • 50 g abrikoser
  • 1 spsk. olie
  • 50 g løg
  • ½ dl hvidvinseddike
  • ½ dl sukker
  • 1 spsk. tomatkoncentrat
  • ds hakkede tomater
  • ½ spsk. revet ingefær
  • dl hønsebouillon
  • salt, peber
  • maizena til jævning

Sådan gør du

  • Svits løget i olie og tilsæt abrikoserne.
  • Hvidvinseddiken og sukkeret og lad det simre 15 minutter.
  • Tilsæt tomatkoncentrat, hakkede tomater, ingefær og bouillon Lad det koge endnu 15 minutter hvorefter den smages til med salt og peber.
  • Jævn sovsen med lidt maizena, der er rørt ud i vand.