skip to Main Content

Svendborgvej 10 🎵 5762 Vester Skerninge 🎵 mail@ollemus.dk🎵 62 24 24 19 Elevforeningen

Brunsviger

 

Udskriv Brunsviger
Ret Kager
Køkken Fynsk
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 1 stor bradepande

Ingredienser

Dej

  • 3 dl vand
  • 35 g gær
  • 1 stk. æg
  • 625 g mel
  • 65 g sukker
  • 10 g salt
  • 50 g smør

Remonce

  • 100 g sukker
  • 75 g brun farin
  • 175 g smør
  • 80 g marcipan
  • 60 g sirup
  • 10 g kanel

Sådan gør du

Dej

  • Kom vand, gær, æg mel, sukker og salt i en skål og rør det sammen til en smidig dej.
  • Skær smørret i tern og ælt det ind i dejen.
  • Lad dejen hvile 1 time.
  • Kom dejen ud på et meldrysset bord og rul den ud til en firkant der svarer til din bradepandes størrelse.
  • Flyt dejen over i bradepanden der er beklædt med bagepapir.

Remoncen

  • Kom alle ingredienser i en skål og rør dem sammen til en ensartet masse.
  • Fordel remoncen ud over dejen. Prik remoncen ned i dejen med fingrene.
  • Lad brunsvigeren hæve 30-40 minutter.
  • Bag brunsvigeren 15-20 minutter ved 180 grader.
add_action( 'wp_footer', function() { ?>