Cookies med havre og tranebær
Antal 40 stk.
Ingredienser
- 300 g hvedemel
- ¼ tsk. salt
- 1 tsk. bagepulver
- 100 g grovvalsede havregryn
- 240 g sukker
- 180 g brun farin
- 250 g blødt smør
- 2 stk. æg
- 200 g tørrede tranebær
- 200 g græskarkerner
- evt. lakridspulver
Sådan gør du
- Bland mel med salt, bagepulver og havregryn.
- Rør sukker, farin og smør hvidt på en røremaskine eller med en elpisker.
- Tilsæt æggene et ad gangen og derefter melblandingen. Ælt tranebær og græskarkerner i til sidst. Hvis man er lakridselsker, kan man røre 1-2 spsk. lakridspulver i dejen.
- Form dejen til en tyk pølse med en diameter på 6 cm. Læg dejen på køl et par timer.
- Skær derefter pølsen i skiver og læg dem på en bageplade med papir.
- Bag kagerne 12-15 minutter ved 175 grader.