Skip to content

Cookies med havre og tranebær

 

Udskriv Cookies med havre og tranebær
Ret Kager
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 45 minutter
Antal 40 stk.

Ingredienser

  • 300 g hvedemel
  • ¼ tsk. salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 100 g grovvalsede havregryn
  • 240 g sukker
  • 180 g brun farin
  • 250 g blødt smør
  • 2 stk. æg
  • 200 g tørrede tranebær
  • 200 g græskarkerner
  • evt. lakridspulver

Sådan gør du

  • Bland mel med salt, bagepulver og havregryn.
  • Rør sukker, farin og smør hvidt på en røremaskine eller med en elpisker.
  • Tilsæt æggene et ad gangen og derefter melblandingen. Ælt tranebær og græskarkerner i til sidst. Hvis man er lakridselsker, kan man røre 1-2 spsk. lakridspulver i dejen.
  • Form dejen til en tyk pølse med en diameter på 6 cm. Læg dejen på køl et par timer.
  • Skær derefter pølsen i skiver og læg dem på en bageplade med papir.
  • Bag kagerne 12-15 minutter ved 175 grader.