Fisk i krydret sovs
Antal 4 personer
Ingredienser
- 600 g rødfisk eller torsk
- 2 spsk. limesaft
- salt
Kokossovs
- 3 stænger bladselleri
- 1 stk. løg
- 3 spsk. olivenolie
- 1 fed hakket hvidløg
- 2 spsk. tomatpuré
- ¼-½ tsk. peber
- 1-2 tsk. gurkemeje
- ½-1 tsk. chiliflager
- 1 ds kokosmælk
- 2 dl kyllingebouillon
- 3 stk. tomater
- ½ stk. grøn peberfrugt
- ½ stk. gul peberfrugt
- ½ stk. rød peberfrugt
- frisk koriander eller persille
Sådan gør du
- Skær fisken i 4 x 4 cm stykker. Dryp med limesaft, og drys med lidt salt. Stil fisken tildækket i køleskabet mens fisken tilberedes.
Kokossovs
- Skær bladsellerien i små tern. Hak løget.
- Svits bladselleri, løg og hvidløg i et par minutter.
- Tilsæt tomatpuré og krydderier, og svits det kort. Tilsæt kokosmælk og kyllingefond.
- Skær 1 af tomaterne i tern, og kom den i. Kog op og lad det simre under låg ca. 10 minutter.
- Skær peberfrugterne i skiver. Skær de 2 sidste tomater i skiver,
- Kom fisk, peberfrugt- og tomatskiver i sovsen. Kog op. Lad retten simre 4-5 minutter under låg. Smag til med salt og peber. Pynt med koriander og persille.