Fiskeragout med appelsin og gremolata
Servings 4 personer
Ingredients
- 200 g løg
- 6 fed hvidløg
- 2 spsk. olivenolie
- ½ tsk. safrantråde
- 4 stk. laurbærblade
- 1 ds hakkede tomater
- 3 dl friskpresset appelsinsaft
- 1 tsk. sukker
- salt, peber
- 1 stk. gul peberfrugt
- 1 stk. rød peberfrugt
- 700 g mørksejfilet, lyssej eller torsk
Gremolata
- 2 håndfulde hakket persille
- 2 tsk. fintrevet appelsinsaft
- 2 fed fintrevet hvidløg
Instructions
Fiskeragout
- Hak løg og hvidløg. Steg det i olie med safran og laurbær nogle minutter.
- Tilsæt tomater, appelsinsaft, sukker, salt og peber. Lad retten simre under låg i cirka ½ time.
- Skær peberfrugt i fine strimler og fisken i stykker på 5 x 5 cm.
- Tilsæt peberfrugt og lad det simre cirka 5 minutter. Smag til.
- Tilsæt fisken og lad den simre meget forsigtigt cirka 5 minutter.
Gremolata
- Bland persille, appelsinskal og hvidløg.
- Servér ragouten med gremolata, ris og brød