Gazpachosalat
Antal 4 personer
Ingredienser
Salat
- 1 stk. agurk
- 1 stk. peberfrugt
- 250 g cherrytomater
- 1 stk. rødløg
- ½ stk. iceberg
- 1 stk. rød chili
- 100 g majs
Dressing
- 1 bdt. persille
- 1 fed hvidløg, presset
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. æbleeddike
- salt og peber
Sådan gør du
Salat
- Skær agurk og peberfrugt i små tern. Skær cherrytomater i kvarte. Skær løget i små tern og snit iceberg fint.
- Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak den fint.
- Vend alle grøntsagerne sammen.
Dressing
- Skyl og hak persillen. Pisk hvidløg, olie, og eddike sammen. Vend dressingen i salaten, smag til med salt og peber