Skip to content

Gazpachosalat

 

Udskriv Gazpachosalat
Ret Salat
Forb. tid 20 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Salat

  • 1 stk. agurk
  • 1 stk. peberfrugt
  • 250 g cherrytomater
  • 1 stk. rødløg
  • ½ stk. iceberg
  • 1 stk. rød chili
  • 100 g majs

Dressing

  • 1 bdt. persille
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. æbleeddike
  • salt og peber

Sådan gør du

Salat

  • Skær agurk og peberfrugt i små tern. Skær cherrytomater i kvarte. Skær løget i små tern og snit iceberg fint.
  • Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak den fint.
  • Vend alle grøntsagerne sammen.

Dressing

  • Skyl og hak persillen. Pisk hvidløg, olie, og eddike sammen. Vend dressingen i salaten, smag til med salt og peber