Skip to content

Grønkålspesto

 

Print Grønkålspesto
Ret Tilbehør
Forb. tid 15 minutter

Ingredients

  • 250 g hakket og skyllet grønkål
  • 4 spsk. græskarkerner
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk. revet parmesan
  • 2 spsk. citronsaft
  • olivenolie
  • salt, sukker, hvid peber efter smag

Instructions

  • Start med at blende kerner og hvidløg med lidt salt, derefter grønkålen, citronsaft og parmesan.
  • Olien kommes i lidt efter lidt. mængden afhænger af hvor flydende man ønsker den.
  • Smages til med sukker, salt hvid peber og citron.

Solceller

Ollerup Efterskole har sit eget solcelleanlæg, som leverer op mod 80% af efterskolens strømforbrug.

Jordvarme

Efterskolens store koncertsal er opvarmet af 100% jordvarme.

Økologi

På OE har vi ugentlige vegetardage og bruger økologiske råvarer i så stor udstrækning som muligt.

God mad

På OE spiser vi godt. Find vores seneste smiley her – og se vores kogebog her.

Skolemælk

Vi er med i skolemælksordningen, så der er masser af kold og frisk mælk til dig og dine venner.

Skolefrugt

Takket være EU’s frugtordning, så er der frisk frugt til dig dagen lang.

Bæredygtighed

Nettet er en energisluger, så vi gør hvad vi kan for at gøre vores andel bæredygtig. Derfor er vi hostet hos GreenGeek.