Indonesisk kylling
Ingredienser
- 800 g kyllingefilet, kogt eller stegt
- 1 stk rød peberfrugt
- 1 stk grøn peberfrugt
- 3 stk bananer
- 2½ dl piskefløde
- 1 ds kokosmælk
- 1 fed hvidløg, knust
- 2 tsk. karry
- 1 spsk. sambal oelek (chili pasta)
- 1 dl mangochutney, blendet
- 1-2 spsk. maizena
- 1 spsk. salt
Sådan gør du
- Kyllingen skæres i tern og kommes i et smurt ildfast fad.
- Peberfrugterne skæres i strimler og bananerne i skiver og fordeles over kyllingen.
- Fløden piskes til skum og kokosmælken blandes i.
- Tilsæt de øvrige ingredienser.
- Fordel flødeskummet over kyllingen i fadet.
- Stil retten midt i forvarmet ovn ved 200 C ca. 20-25 minutter.
- Serveres med ris og en dejlig salat.