Skip to content

Indonesisk kylling

 

Udskriv Indonesisk kylling
Ret Hovedret
Køkken Indonesisk
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 55 minutter

Ingredienser

  • 800 g kyllingefilet, kogt eller stegt
  • 1 stk rød peberfrugt
  • 1 stk grøn peberfrugt
  • 3 stk bananer
  • dl piskefløde
  • 1 ds kokosmælk
  • 1 fed hvidløg, knust
  • 2 tsk. karry
  • 1 spsk. sambal oelek (chili pasta)
  • 1 dl mangochutney, blendet
  • 1-2 spsk. maizena
  • 1 spsk. salt

Sådan gør du

  • Kyllingen skæres i tern og kommes i et smurt ildfast fad.
  • Peberfrugterne skæres i strimler og bananerne i skiver og fordeles over kyllingen.
  • Fløden piskes til skum og kokosmælken blandes i.
  • Tilsæt de øvrige ingredienser.
  • Fordel flødeskummet over kyllingen i fadet.
  • Stil retten midt i forvarmet ovn ved 200 C ca. 20-25 minutter.
  • Serveres med ris og en dejlig salat.