skip to Main Content

Chicken Tikka Masala

 

Udskriv Chicken Tikka Masala
Ret Hovedret
Køkken Indisk
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 5 personer

Ingredienser

  • 500 g kyllingefilet
  • 1 l yoghurt
  • 1 valnød størrelse frisk ingefær, revet
  • 1 tsk. koriander
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 3 spsk. medium, indisk karry

Marsala sovs

  • 1 stk. løg, hakket
  • 1 fed hvidløg
  • 1 ds tomatsuppe
  • 1 ds kokosmælk
  • 1 spsk. gurkemeje
  • 1 stk. chili uden kerner, hakket
  • salt, peber, citronsaft

Sådan gør du

  • Kødet skæres i mundrette stykker.
  • Yoghurten blandes med krydderier og presset hvidløg.
  • Kødet vendes heri og stilles i køleskab mindst 4 timer.

Masala sovs

  • Løg og hvidløg hakkes fint og klares i olie
  • Kylling, tomatsuppe, kokosmælk, gurkemeje chili tilsættes. Lad sovsen simre og smag til med citronsaft, salt og peber.
add_action( 'wp_footer', function() { ?>