Chicken Tikka Masala
Antal 5 personer
Ingredienser
- 500 g kyllingefilet
- 1 l yoghurt
- 1 valnød størrelse frisk ingefær, revet
- 1 tsk. koriander
- 2 fed hvidløg, presset
- 3 spsk. medium, indisk karry
Masala sovs
- 1 stk. løg, hakket
- 1 fed hvidløg
- 1 ds tomatsuppe
- 1 ds kokosmælk
- 1 spsk. gurkemeje
- 1 stk. chili uden kerner, hakket
- salt, peber, citronsaft
Sådan gør du
- Kødet skæres i mundrette stykker.
- Yoghurten blandes med krydderier og presset hvidløg.
- Kødet vendes heri og stilles i køleskab mindst 4 timer.
Masala sovs
- Løg og hvidløg hakkes fint og klares i olie
- Kylling, tomatsuppe, kokosmælk, gurkemeje chili tilsættes. Lad sovsen simre og smag til med citronsaft, salt og peber.