Kålblade med fyld af Jackfruit, svampe og rødløg
Sprøde spidskålsblade med fyld af pulled Jackfruit. Kålbladene samles om fyldes og spises som en slags taco.
Ingredienser
- 1 stk. rødløg
- 1-2 fed hvidløg
- 300 g champignon
- 3 dl vand
- ½ stk. grøntsagsbouillon
- 2 ds grøn Jackfruit (fås i asiatiske specialbutikker)
- 1 dl barbecue sauce
- olie, salt, peber
Til servering
- 1 stk. rød spidskål
- 250 g cherrytomater
- 3-4 stk. forårsløg
- 2 stk. avocado
Sådan gør du
- Varm en pande med en smule olie.
- Halver løg og skær dem i tynde skiver. Svits dem på panden tilsæt presset hvidløg.
- Rens champignonerne, skær dem i skiver, og steg dem med på panden. Steg indtil champignonerne er svundet ind.
- Hæld vand på panden sammen med bouillonterning og lad det smelte.
- Åben de to dåser Jackfruit. Hæld vandet fra og skyl dem. Skær Jackfrugten i mindre stykker og til kom dem på panden.
- Tilsæt barbecue sauce og lad det simre i 5 minutter.
- Brug en gaffel til at trykke på Jackfrugt stykkerne, så de får en "pulled" effekt
- Smag til med salt og peber.
- Server i flotter røde spidskålsblade. Top med finthakkede tomater, forårsløg og avocado skiver.