Skip to content

Kålblade med fyld af Jackfruit, svampe og rødløg

 

Udskriv Kålblade med fyld af Jackfruit, svampe og rødløg
Sprøde spidskålsblade med fyld af pulled Jackfruit. Kålbladene samles om fyldes og spises som en slags taco.
Ret Vegetarretter

Ingredienser

  • 1 stk. rødløg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 300 g champignon
  • 3 dl vand
  • ½ stk. grøntsagsbouillon
  • 2 ds grøn Jackfruit (fås i asiatiske specialbutikker)
  • 1 dl barbecue sauce
  • olie, salt, peber

Til servering

  • 1 stk. rød spidskål
  • 250 g cherrytomater
  • 3-4 stk. forårsløg
  • 2 stk. avocado

Sådan gør du

  • Varm en pande med en smule olie.
  • Halver løg og skær dem i tynde skiver. Svits dem på panden tilsæt presset hvidløg.
  • Rens champignonerne, skær dem i skiver, og steg dem med på panden. Steg indtil champignonerne er svundet ind.
  • Hæld vand på panden sammen med bouillonterning og lad det smelte.
  • Åben de to dåser Jackfruit. Hæld vandet fra og skyl dem. Skær Jackfrugten i mindre stykker og til kom dem på panden.
  • Tilsæt barbecue sauce og lad det simre i 5 minutter.
  • Brug en gaffel til at trykke på Jackfrugt stykkerne, så de får en "pulled" effekt
  • Smag til med salt og peber.
  • Server i flotter røde spidskålsblade. Top med finthakkede tomater, forårsløg og avocado skiver.