Skip to content

Kartoffelsalat med jordbær, basilikum og kærnemælksdressing

 

Udskriv Kartoffelsalat med jordbær, basilikum og kærnemælk
Denne salat er perfekt på en dejlig varm sommerdag.
Ret Salat
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg nye kartofler
  • 1 bakke jordbær
  • 3 dl kærnemælk
  • ½ stk. rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • ½ dl olivenolie
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 spsk. parmesan
  • stk. lime
  • salt, peber, purløg

Sådan gør du

  • Kog kartoflerne til de er præcist møre.
  • Køl dem og skær dem i halve.
  • Vask bærrene, skær toppen af og del dem i halve eller kvarte hvis de er meget store.
  • Blend kærnemælk, rødløg, hvidløg, olivenolie, mayonnaise og parmesan.
  • Vend kartofler og jordbær i dressingen og smag til med limesaft, salt og peber og evt. 1 tsk. sukker.