Kokos-dahl med torsk
Antal 4 personer
Ingredienser
Dahl
- kokosolie til stegning
- 2 stk. løg
- 2 fed hvidløg
- 1-2 stk. rød chili
- 2 spsk. god karry
- 200 g røde linser
- 1 ds kokosmælk
- 8 dl grøntsagsbouillon
- havsalt
- 400 g torskefilet
Topping
- 1 stk. presset lime
- 1 håndfuld cashewnødder
- 1 bundt persille
- 1 bundt forårsløg
Sådan gør du
Dahl
- Varm en gryde op med kokosolie og tilsæt hakket løg, fintsnittet hvidløg, chili og karry under omrøring 4-5 minutter.
- Tilsæt linser, kokosmælk og lidt grøntsagsbouillon.
- Tilsæt resten af bouillonen lidt efter lidt, til linserne har suget det hele til sig. Det tager cirka 20-25 minutter.
- Smag til med salt.
- Skær torsken i mundrette bidder, læg den ovenpå linserne og lad den koge med de sidste cirka 8 minutter.
- Tag gryden af varmen, når du ser af torsken er hvid og fast i kødet.
- Pres limesaft over retten og drys med cashewnødder og snittet koriander og forårsløg.