Malagasalat
Ingredienser
- 500 g kartofler
- 1 spsk. sherryeddike
- 3 spsk. olivenolie + dryp
- salt, peber
- 2 stk. appelsiner
- 200 g grøn peberfrugt, kan udelades
- 50 g rødløg
- 50 g grønne oliven, udstenede
- bredbladet persille
Sådan gør du
- Skræl og skær kartoflerne i tykke skiver og kog dem møre i vand tilsat salt. Hæld vandet fra og køl dem let af.
- Vend kartoflerne med olie og eddike, og smag til med salt og peber. Læg dem på et fad.
- Skær skrællen af appelsinerne og halver dem. Skær dem i skiver. Fordel dem over kartoflerne.
- Pil og skær løget i skiver. Fordel dem over appelsinerne.
- Skær peberfrugten i tynde skiver og fordel den over.
- Drys med salt og peber. Dryp med olivenolie.
- Vask og hak persillen groft.
- Drys persillen over og slut med oliven.