Skip to content

Malagasalat

Udskriv Malagasalat
Ret Salat
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 50 minutter

Ingredienser

  • 500 g kartofler
  • 1 spsk. sherryeddike
  • 3 spsk. olivenolie + dryp
  • salt, peber
  • 2 stk. appelsiner
  • 200 g grøn peberfrugt, kan udelades
  • 50 g rødløg
  • 50 g grønne oliven, udstenede
  • bredbladet persille

Sådan gør du

  • Skræl og skær kartoflerne i tykke skiver og kog dem møre i vand tilsat salt. Hæld vandet fra og køl dem let af.
  • Vend kartoflerne med olie og eddike, og smag til med salt og peber. Læg dem på et fad.
  • Skær skrællen af appelsinerne og halver dem. Skær dem i skiver. Fordel dem over kartoflerne.
  • Pil og skær løget i skiver. Fordel dem over appelsinerne.
  • Skær peberfrugten i tynde skiver og fordel den over.
  • Drys med salt og peber. Dryp med olivenolie.
  • Vask og hak persillen groft.
  • Drys persillen over og slut med oliven.