Skip to content

Pizzasnegle

 

Print Pizzasnegle
Ret brød
Forb. tid 1 time
Tilb. tid 15 minutter

Ingredients

Dej

  • 3 dl vand
  • 25 g gær
  • 1 tsk. salt
  • 475-500 g pizzamel eller hvedemel
  • 2 spsk. olie

Fyld

  • 1 ds hakkede tomater væden sies fra)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. salt
  • 2 tsk. oregano
  • revet mozzarella

Instructions

Dej

  • Vand, gær, salt og hvedemel æltes sammen. Olien tilsættes til sidst og dejen æltes godt igennem.

Fyld

  • Når tomaterne er dryppet godt af, blendes tomater, hvidløg, salt og oregano.
  • Dejen rulles ud til en lang firkant med en bredde på 25 cm.
  • Tomatfyldet smøres ud på dejen og osten drysses over.
  • Dejen rulles sammen til en roulade, som skæres i 2 cm. bredde stykker.
  • Sneglene lægges på bageplader beklædt med bagepapir. Efterhæv 20-30 minutter.
  • Bages ved 200 grader 15-18 minutter.

Solceller

Ollerup Efterskole har sit eget solcelleanlæg, som leverer op mod 80% af efterskolens strømforbrug.

Jordvarme

Efterskolens store koncertsal er opvarmet af 100% jordvarme.

Økologi

På OE har vi ugentlige vegetardage og bruger økologiske råvarer i så stor udstrækning som muligt.

God mad

På OE spiser vi godt. Find vores seneste smiley her – og se vores kogebog her.

Skolemælk

Vi er med i skolemælksordningen, så der er masser af kold og frisk mælk til dig og dine venner.

Skolefrugt

Takket være EU’s frugtordning, så er der frisk frugt til dig dagen lang.

Bæredygtighed

Nettet er en energisluger, så vi gør hvad vi kan for at gøre vores andel bæredygtig. Derfor er vi hostet hos GreenGeek.