skip to Main Content

Pizzasnegle

 

Udskriv Pizzasnegle
Ret brød
Forb. tid 1 time
Tilb. tid 15 minutter

Ingredienser

Dej

  • 3 dl vand
  • 25 g gær
  • 1 tsk. salt
  • 475-500 g pizzamel eller hvedemel
  • 2 spsk. olie

Fyld

  • 1 ds hakkede tomater væden sies fra)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. salt
  • 2 tsk. oregano
  • revet mozzarella

Sådan gør du

Dej

  • Vand, gær, salt og hvedemel æltes sammen. Olien tilsættes til sidst og dejen æltes godt igennem.

Fyld

  • Når tomaterne er dryppet godt af, blendes tomater, hvidløg, salt og oregano.
  • Dejen rulles ud til en lang firkant med en bredde på 25 cm.
  • Tomatfyldet smøres ud på dejen og osten drysses over.
  • Dejen rulles sammen til en roulade, som skæres i 2 cm. bredde stykker.
  • Sneglene lægges på bageplader beklædt med bagepapir. Efterhæv 20-30 minutter.
  • Bages ved 200 grader 15-18 minutter.
add_action( 'wp_footer', function() { ?>