Skip to content

Pølsehorn

 

Udskriv Pølsehorn
Ret brød
Forb. tid 1 time
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 1 time 15 minutter
Antal 16 stk.

Ingredienser

  • dl vand
  • dl tykmælk (eller vand)
  • 50 g gær
  • 1 tsk. salt
  • ½ dl olie
  • 500 g mel, gerne ¼ fuldkornsmel eller havregryn
  • 8 stk. pølser skåret i halve
  • ketchup

Sådan gør du

  • Rør vand, tykmælk, salt og mel sammen. Rør til sidst olien i. Dejen æltes godt igennem.
  • Del dejen i 2, form dem til to store boller og efterhæv 15-20 minutter.
  • Når dejen er hævet rulles den ene bolle ud i en cirkel.
  • Cirklen skæres i 8 trekanter. Læg en tsk. ketchup og en pølse på hver brede ende af dejen.
  • Hornene rulles sammen fra den brede ende og lægges på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Processen gentages med den anden del af dejen.
  • Hornene hæver derefter ½ time.
  • Pensles med sammenpisket æg og bages 15-20 minutter ved 225 grader.