Rodfrugtsalat med kalkun og mango
Uden kalkun er denne lækre rodfrugtsalat er også god som tilbehør.
Antal 4 personer
Ingredienser
- 1 stk. knoldselleri
- 1 stk. pastinak
- 3 stk. persillerødder
- 6 stk. gulerødder
- 2 store kartofler
Dressing
- ½ dl olivenolie
- 2 stk. finthakkede hvidløg
- 1 kvist finthakket rosmarin og timian
- salt og peber
Kødet
- 500-600 g stegt kalkun- eller kyllingekød
- 2 stk. mangofrugt i tern
- 1 lille bundt bredbladet persille
- 50 g babyspinat
Sådan gør du
- Skær alle rødder og knolde i grove stykker. Bred dem ud på en bageplade med bagepapir og bag dem gyldne og møre ved 175 grader i 25-30 minutter.
- Vend rodfrugterne med den sammenpiskede dressing, smagt godt til med salt og peber.
- Riv kødet i grove stykker og vend det med mangofrugter, bredbladet persille og spinat.
- Vend de to salater sammen og anret på et fad.