Skip to content

Rodfrugtsalat med kalkun og mango

 

Udskriv Rodfrugtsalat med kalkun og mango
Uden kalkun er denne lækre rodfrugtsalat er også god som tilbehør.
Ret Salat
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 stk. knoldselleri
  • 1 stk. pastinak
  • 3 stk. persillerødder
  • 6 stk. gulerødder
  • 2 store kartofler

Dressing

  • ½ dl olivenolie
  • 2 stk. finthakkede hvidløg
  • 1 kvist finthakket rosmarin og timian
  • salt og peber

Kødet

  • 500-600 g stegt kalkun- eller kyllingekød
  • 2 stk. mangofrugt i tern
  • 1 lille bundt bredbladet persille
  • 50 g babyspinat

Sådan gør du

  • Skær alle rødder og knolde i grove stykker. Bred dem ud på en bageplade med bagepapir og bag dem gyldne og møre ved 175 grader i 25-30 minutter.
  • Vend rodfrugterne med den sammenpiskede dressing, smagt godt til med salt og peber.
  • Riv kødet i grove stykker og vend det med mangofrugter, bredbladet persille og spinat.
  • Vend de to salater sammen og anret på et fad.