Rumlerikkernes Sportsbar
Den müslibar i kender. Let og hurtig energi.
Antal 20
Ingredienser
- 5 dl havregryn
- 1 dl valnødder
- 1½ spsk olie
- 2 dl brun farin
- 4 spsk flydende honning
- 1 tsk vaniljesukker
- 3 spsk hakket mørk chokolade
- 1½ dl tørrede tranebær, rosiner eller abrikoser i små tern
- 4-5 spsk koncentreret appelsinjuice
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 175 grader.
- Bland havregryn, nødder og olie i en skål.
- Spred det ud på et stykke bagepapir og rist det i ovnen 8-10 minutter. Hold øje med at det ikke bliver branket.
- Smelt farin og honning i en gryde.
- Tag gryden af varmen og rør vaniljesukker og chokolade i.
- Afkøl og bland havregryn, frugt og nødder og juice i.
- Hæld blandingen på bunden af en stor rugbrødsform og tryk det let sammen.
- Bages ved 175 grader i 10-12 minutter.
- Afkøl og skær baren ud i 20 tern.