Skip to content

Sicilianske muffins med blødende hjerte

 

Udskriv Sicilianske muffins med blødende hjerte
Disse sicilianske muffins har en himmelsk kraftig chokoladesmag.
Ret Dessert
Køkken Siciliansk
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 15 minutter

Ingredienser

  • 200 g mørk chokolade 70 %
  • 200 g smør
  • 160 g sukker
  • 40 g mel
  • 4 stk. æg
  • smør til at smøre formene med
  • mel til at drysse formene med

Sådan gør du

  • Smelt smør, sukker og chokolade over et vandbad. Lad det køle let af.
  • Rør æggene i chokoladeblandingen et af gangen. Rør til sidst melet i.
  • Smør dine muffinsforme grundigt med smør, og drys dem med mel, ryst det overskydende mel af.
  • Fordel dejen i de smurte forme.
  • Stil formene i fryseren, gerne til næste dag.
  • Varm ovnen op til 200 grader, bag kagerne i 10-15 minutter. Kagen er blød og næsten flydende i midten.
  • Server kagen med creme fraiche eller vaniljeis og frisk frugt.