Sicilianske muffins med blødende hjerte
Disse sicilianske muffins har en himmelsk kraftig chokoladesmag.
Ingredienser
- 200 g mørk chokolade 70 %
- 200 g smør
- 160 g sukker
- 40 g mel
- 4 stk. æg
- smør til at smøre formene med
- mel til at drysse formene med
Sådan gør du
- Smelt smør, sukker og chokolade over et vandbad. Lad det køle let af.
- Rør æggene i chokoladeblandingen et af gangen. Rør til sidst melet i.
- Smør dine muffinsforme grundigt med smør, og drys dem med mel, ryst det overskydende mel af.
- Fordel dejen i de smurte forme.
- Stil formene i fryseren, gerne til næste dag.
- Varm ovnen op til 200 grader, bag kagerne i 10-15 minutter. Kagen er blød og næsten flydende i midten.
- Server kagen med creme fraiche eller vaniljeis og frisk frugt.