Skip to content

Spanske fiskefrikadeller

 

Udskriv Spanske fiskefrikadeller
Ret Hovedret, Hovedret med fisk
Forb. tid 30 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 100 g chorizopølse (eller anden fed spansk pølse)
  • 1 bdt. persille
  • 1 bdt. forårsløg
  • 400 g fiskefars (færdigrørt)
  • olivenolie til stegning

Sådan gør du

  • Fjern skindet fra chorizopølsen. Skær den i fine tern. Steg dem på en stegepande ved svag varme. Når de begynder at afgive fedtstof, kan der skrues op på middel varme.
  • I mellemtiden hakkes persillen, og forårsløgene snittes fint.
  • Afkøl pølseternene lidt. Hæld dem i en sigte til afdrypning. Gem fedtet.
  • Rør pølse, persille, forårsløg og fiskefars sammen i en skål.
  • Form farsen til frikadeller, og steg dem i chorizofedtet ved middel varme. Kom evt. lidt olivenolie på panden, hvis der ikke er fedtstof nok.