Skip to content

Stærk spinatlasagne

 

Udskriv Stærk spinatlasagne
Ret Vegetarretter
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 450 g frossen helbladet spinat
  • 2 stk. løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 ds hakkede tomater
  • 3 spsk. ketchup
  • 1 spsk. sød chilisovs
  • ¼ liter piskefløde
  • 1 spsk. mexicansk krydderi
  • salt, peber, oregano, basilikum
  • 250 g revet mozzarella ost
  • 9 stk. lasagneplader

Sådan gør du

Sovs

  • Optø og pres spinaten fri for væde.
  • Svits løg og hvidløg i olien.
  • Tilsæt tomat, ketchup og chilisovs, og lad det koge sammen. Tilsæt fløde, spinat og krydderier. Kog sovsen og smag den til. Den skal være lidt stærk.
  • Smør et ildfast fad.
    Fyld og lasagneplader lægges skiftevis i fadet 3 gange. Start og slut med fyld.
  • Osten drysses over det sidste lag fyld.
  • Bages ved 180 grader 35-40 minutter.