Stærk spinatlasagne
Antal 4 personer
Ingredienser
- 450 g frossen helbladet spinat
- 2 stk. løg
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. olivenolie
- 1 ds hakkede tomater
- 3 spsk. ketchup
- 1 spsk. sød chilisovs
- ¼ liter piskefløde
- 1 spsk. mexicansk krydderi
- salt, peber, oregano, basilikum
- 250 g revet mozzarella ost
- 9 stk. lasagneplader
Sådan gør du
Sovs
- Optø og pres spinaten fri for væde.
- Svits løg og hvidløg i olien.
- Tilsæt tomat, ketchup og chilisovs, og lad det koge sammen. Tilsæt fløde, spinat og krydderier. Kog sovsen og smag den til. Den skal være lidt stærk.
- Smør et ildfast fad. Fyld og lasagneplader lægges skiftevis i fadet 3 gange. Start og slut med fyld.
- Osten drysses over det sidste lag fyld.
- Bages ved 180 grader 35-40 minutter.