Thai-coleslaw
Antal 4 personer
Ingredienser
Salat
- ¼ stk. rødkål
- 3 stk. gulerødder
- 1 stk. rød peberfrugt
- ½ frisk frisk ananas
- 3 spsk. ristet kokosmel
- frisk koriander
Dressing
- 2 stk. presset limefrugt
- 2 spsk. tamari (soyasovs)
- 2 spsk. peanutbutter
- 2 tsk. ristet sesamfrø
- 1 tsk. honning
- 1 spsk. fintrevet ingefær
- 1 fed presset hvidløg
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne til dressingen i en minihakker og kør det til en cremet dressing og smag den til.
- Snit rødkålen meget fint.
- Skær peberfrugten i tynde strimler og riv gulerødderne groft.
- skær top og bund af ananassen. Stil den på højkant og skær skrællen af med en skarp kniv. Skær frugtkødet fri af stokken, og kassér den.
- Skær ananassen i små tern.
- Kom rødkål, peberfrugt og gulerødder i en skål. Vend det sammen med dressingen.
- Fordel ananastern, ristet kokos og frisk koriander ovenpå.