Skip to content

Thai-coleslaw

 

Udskriv Thai-coleslaw
Ret Salat
Køkken Thailandsk
Forb. tid 40 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Salat

  • ¼ stk. rødkål
  • 3 stk. gulerødder
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • ½ frisk frisk ananas
  • 3 spsk. ristet kokosmel
  • frisk koriander

Dressing

  • 2 stk. presset limefrugt
  • 2 spsk. tamari (soyasovs)
  • 2 spsk. peanutbutter
  • 2 tsk. ristet sesamfrø
  • 1 tsk. honning
  • 1 spsk. fintrevet ingefær
  • 1 fed presset hvidløg

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne til dressingen i en minihakker og kør det til en cremet dressing og smag den til.
  • Snit rødkålen meget fint.
  • Skær peberfrugten i tynde strimler og riv gulerødderne groft.
  • skær top og bund af ananassen. Stil den på højkant og skær skrællen af med en skarp kniv. Skær frugtkødet fri af stokken, og kassér den.
  • Skær ananassen i små tern.
  • Kom rødkål, peberfrugt og gulerødder i en skål. Vend det sammen med dressingen.
  • Fordel ananastern, ristet kokos og frisk koriander ovenpå.