Vintersalat med rødkål frugt og valnødder
Antal 4 personer
Ingredienser
Salat
- 300 g rødkål
- 250 g blegselleri
- 200 g stenfri grønne druer
- 100 g tørrede dadler
- 150 g æble
- 50 g valnødder
Dressing
- 3 spsk. friskpresset appelsinsaft
- ½ stk. skal af en ½ appelsin
- 1 spsk. flydende honning
- 2 tsk. æblecidereddike
- salt og peber
Sådan gør du
Salat
- Fjern stokken fra kålen og snit den fint.
- Snit blegsellerien fint.
- Halver druerne.
- Skær dadlerne i mindre stykker.
- Rist valnødderne på en tør pande og hak dem.
- Skær æblet i små tern.
Dressing
- Bland ingredienserne til dressingen og hæld den over salaten. Ved det hele hurtigt sammen og smag til med salt og peber.