skip to Main Content

Blomkålsdeller med parmesan

 

Udskriv Blomkålsdeller med parmesan
Ret Vegetarretter
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 45 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 300 g blomkål
  • 4 stk. forårsløg
  • 1 stor håndfuld groftrevet parmesanost
  • 1 stort æg
  • ¾ dl fuldkornsmel
  • 2 spsk. hvedemel/havregryn
  • 2 dl mælk
  • paprika, chiliflager, salt
  • 1 spsk. smør+1 spsk. olivenolie

Sådan gør du

  • Riv blomkålen groft. Skær enderne af forårsløgene og hak dem fint.
  • Rør blomkål, forårsløg parmesan, æg, mælk, paprika, chiliflager og salt sammen.
  • Lad farsen trække 5 minutter.
  • Hvis farsen virker for tynd, kan du tilsætte en smule mere mel (konsistensen skal minde om en lidt tyndere frikadellefars).
  • Opvarm en pande til middelhøj varme og smelt smør og olie. Form farsen med en ske og steg dellerne et par minutter på hver side, så de bliver sprøde. Skru ned til lav varme og giv dem et par minutter mere på hver side, til de er gennemstegte.
add_action( 'wp_footer', function() { ?>