Skip to content

Falafler

 

Udskriv Falafler
Ret Hovedret, Vegetarretter
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter

Ingredienser

  • 400 g kikærter
  • 1 bundt persille
  • 1 fed hakket hvidløg
  • 75 g tahin
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 stk. løg
  • 1 tsk. koriander
  • 1 tsk. spidskommen
  • ½ stk. presset citron
  • 1 spsk. salt
  • rapsolie til stegning

Sådan gør du

  • Skyl kikærterne og sæt dem i blød natten over i rigeligt vand.
  • Skyl igen kikærterne og kom dem i en foodprocessor. Hak dem fint sammen med persille og løg.
  • De øvrige ingredienser blandes i til sidst.
  • Form kikærtefarsen til små flade falafler a cirka 25 g. Klem dem grundigt sammen i håndfladen. Steg dem i meget varm olie, til falaflerne er gennemstegt.