skip to Main Content

Hindbærtærte med tosca

 

Udskriv Hindbærtærte med tosca
Ret Kager
Forb. tid 40 minutter
Tilb. tid 30 minutter

Ingredienser

  • 125 g smør
  • 180 g hvedemel (3 dl)
  • 40 g sukker (½ dl)
  • 2 spsk. vand

Tosca

  • 100 g smør
  • 70 g mandelflager
  • 125 g sukker (1½ dl)
  • 2 spsk. hvedemel
  • 2 spsk. mælk
  • 1 tsk. vaniljesukker

Fyld

  • 200 g hindbær
  • 1 spsk. kartoffelmel

Sådan gør du

  • Smuldr smørret grynet i mel og sukker, saml dejen med vand. Tryk dejen ud i en smurt tærteform på 24 cm i diameter, og stil den i køleskabet en halv times tid.

Tosca

  • Bland alle ingredienserne i en gryde undtaget vaniljesukker. Kog det nogle minutter under konstant omrøring. Tag gryden af varmen og tilsæt vaniljesukkeret.
  • -------------------------------------------------------------------------------------
  • Sæt ovnen på 200 grader. Prik tærtebunden med en gaffel og forbag den 10 minutter midt i ovnen. Lad den køle af.
  • -------------------------------------------------------------------------------------

Fyld

  • Bland de frosne hindbær med kartoffelmel og bred dem ud over tærtebunden. Fordel tosca-massen over og bag tærten midt i ovnen cirka 20 minutter. Lad tærten køle lidt af.
  • Server tærten kold, gerne med hindbærsorbet og vaniljeis.
add_action( 'wp_footer', function() { ?>