Skip to content

Honningglaserede gulerødder med hvidløg og ingefær

 

Print Honningglaserede gulerødder med hvidløg og ingefær
Ret Salat
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 25 minutter
Servings 4 personer

Ingredients

  • 300 g gulerødder
  • 8-12 fed presset hvidløg
  • 2 spsk. revet ingefær
  • 2 spsk. honning
  • 2 spsk. olivenolie
  • bredbladet persille

Instructions

  • Skræl gulerødderne og skær dem i 5 cm lange tynde stave.
  • Varm honning og olie op i en pande. Svits hvidløg og ingefær et par minutter. Tilsæt derefter gulerødderne og svitst det yderligere 7-10 minutter. Gulerødderne skal stadig have bid. Drys med lidt salt.
  • Server salaten varm eller kold, drysset med snittet persille.

Solceller

Ollerup Efterskole har sit eget solcelleanlæg, som leverer op mod 80% af efterskolens strømforbrug.

Jordvarme

Efterskolens store koncertsal er opvarmet af 100% jordvarme.

Økologi

På OE har vi ugentlige vegetardage og bruger økologiske råvarer i så stor udstrækning som muligt.

God mad

På OE spiser vi godt. Find vores seneste smiley her – og se vores kogebog her.

Skolemælk

Vi er med i skolemælksordningen, så der er masser af kold og frisk mælk til dig og dine venner.

Skolefrugt

Takket være EU’s frugtordning, så er der frisk frugt til dig dagen lang.

Bæredygtighed

Nettet er en energisluger, så vi gør hvad vi kan for at gøre vores andel bæredygtig. Derfor er vi hostet hos GreenGeek.