skip to Main Content

Honningglaserede gulerødder med hvidløg og ingefær

 

Udskriv Honningglaserede gulerødder med hvidløg og ingefær
Ret Salat
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 300 g gulerødder
  • 8-12 fed presset hvidløg
  • 2 spsk. revet ingefær
  • 2 spsk. honning
  • 2 spsk. olivenolie
  • bredbladet persille

Sådan gør du

  • Skræl gulerødderne og skær dem i 5 cm lange tynde stave.
  • Varm honning og olie op i en pande. Svits hvidløg og ingefær et par minutter. Tilsæt derefter gulerødderne og svitst det yderligere 7-10 minutter. Gulerødderne skal stadig have bid. Drys med lidt salt.
  • Server salaten varm eller kold, drysset med snittet persille.
add_action( 'wp_footer', function() { ?>