Skip to content

Hvidløgssuppe med hvidløgscroutoner

 

Hvidløgssuppe med hvidløgscroutoner

Forb. tid20 minutter
Active Time20 minutter
Samlet tid40 minutter
Ret: Suppe
Yield: 4 personer

Materials

Suppe

  • 2 stk. løg
  • 4 fed hvidløg
  • 75 g smør
  • 1 dåse hakkede tomater
  • dl grøntsagsbouillon
  • salt, peber
  • 3 spsk. mel

Croutoner

  • 4 skiver franskbrød eller grovbrød
  • 3 fed hvidløg
  • ½ dl olivenolie
  • salt, peber

Sådan gør du

Suppe

  • Løg og hvidløg hakkes og svitses i smørret. Tilsæt hakkede tomater, bouillon og fløde.
  • Lad suppen koge et kvarters tid og smag den til med salt og peber.
  • Lav en jævning af lidt vand og melet. Jævn suppen og kog den igennem. server suppen med hvidløgscroutoner.

Hvidløgscroutoner

  • Skær brødet ud i små tern.
  • Pres hvidløgene og pisk dem med olie, salt og peber.
  • Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i en 200 grader varm ovn til croutonerne er let gyldne og sprøde.