Hvidløgssuppe med hvidløgscroutoner
Hvidløgssuppe med hvidløgscroutoner
Yield: 4 personer
Materials
Suppe
- 2 stk. løg
- 4 fed hvidløg
- 75 g smør
- 1 dåse hakkede tomater
- 7½ dl grøntsagsbouillon
- salt, peber
- 3 spsk. mel
Croutoner
- 4 skiver franskbrød eller grovbrød
- 3 fed hvidløg
- ½ dl olivenolie
- salt, peber
Sådan gør du
Suppe
- Løg og hvidløg hakkes og svitses i smørret. Tilsæt hakkede tomater, bouillon og fløde.
- Lad suppen koge et kvarters tid og smag den til med salt og peber.
- Lav en jævning af lidt vand og melet. Jævn suppen og kog den igennem. server suppen med hvidløgscroutoner.
Hvidløgscroutoner
- Skær brødet ud i små tern.
- Pres hvidløgene og pisk dem med olie, salt og peber.
- Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i en 200 grader varm ovn til croutonerne er let gyldne og sprøde.