skip to Main Content

Indiske kartoffelfrikadeller

 

Udskriv Indiske kartoffelfrikadeller
Ret Vegetarretter
Køkken Indisk
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 16 stk.

Ingredienser

  • 600 g kogte kartofler
  • 2 tsk. korianderfrø
  • 2 tsk. spidskommen
  • 2 tsk. fennikelfrø
  • ½ stk. chili eller efter smag
  • 100 g løg
  • 2 spsk. sesam- eller kokosolie
  • 2 dl rasp
  • 1 dl soja cuisine (vegansk madlavningsfløde)
  • 1 bundt koriander
  • 1 stort æg eller 2 spsk. HUSK (loppefrøskaller)
  • kokosolie til stegning

Sådan gør du

  • Mos kartoflerne.
  • Stød de tre krydderier i en morter og rist dem på en tør pande et par minutter.
  • Hak chili og løg. Kom olie på panden og tilsæt chili og løg. Svits det et par minutter.
  • Rør de moste kartofler, chili/løg blandingen rasp, sojafløde, og hakket koriander sammen. Smag til med salt.
  • Rør ægget eller HUSK i farsen. Justér farsen med enten mere soyafløde eller rasp. Farsen skal kunne formes til frikadeller med hænderne.
  • Varm et par spsk. olie op på en pande og steg cirka 16 frikadeller af farsen.
  • Smager rigtigt god med raita og en god salat til.
add_action( 'wp_footer', function() { ?>