Skip to content

Kalkun burger

 

Udskriv Kalkunburger med aioli
Ret Hovedret
Forb. tid 45 minutter
Samlet tid 45 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. burgerboller
  • ½ hoved krølsalat
  • 2-3 stk. store tomater
  • ½ stk. agurk
  • 1 stort rødløg
  • 2-3 stk. drue agurker
  • 4 stk. kalkunfileter
  • karry, paprika, salt og peber
  • ketchup

aioli

  • 1 stk. æg
  • 2 fed presset hvidløg
  • ½ tsk. salt
  • 1½-2 dl olivenolie eller smagsneutral olie
  • Tilsæt evt. smag fra 1 spsk. citronsaft, 1 tsk. dijonsennep og 1 tsk. hvidvinseddike

Sådan gør du

  • Skyl salaten og skær tomaterne, agurken, drueagurkerne og rødløget i tynde skiver
  • Steg kalkunfileterne i olie og krydr dem med karry, paprika, salt og peber.
  • Lav aiolien.

Aioli

  • Pisk alt, undtagen olie, sammen i en stavblender eller foodprocessor. Hæld nu olien i, i en tynd stråle, til aiolien har den ønskede konsistens.
  • --------------------------------------------------------------------------------------------
  • Byg og nyd burgeren.