Kalkun burger
Antal 4 personer
Ingredienser
- 4 stk. burgerboller
- ½ hoved krølsalat
- 2-3 stk. store tomater
- ½ stk. agurk
- 1 stort rødløg
- 2-3 stk. drue agurker
- 4 stk. kalkunfileter
- karry, paprika, salt og peber
- ketchup
aioli
- 1 stk. æg
- 2 fed presset hvidløg
- ½ tsk. salt
- 1½-2 dl olivenolie eller smagsneutral olie
- Tilsæt evt. smag fra 1 spsk. citronsaft, 1 tsk. dijonsennep og 1 tsk. hvidvinseddike
Sådan gør du
- Skyl salaten og skær tomaterne, agurken, drueagurkerne og rødløget i tynde skiver
- Steg kalkunfileterne i olie og krydr dem med karry, paprika, salt og peber.
- Lav aiolien.
Aioli
- Pisk alt, undtagen olie, sammen i en stavblender eller foodprocessor. Hæld nu olien i, i en tynd stråle, til aiolien har den ønskede konsistens.
- --------------------------------------------------------------------------------------------
- Byg og nyd burgeren.