Skip to content

Knækbrød med rugmel

 

Udskriv Knækbrød med rugmel
Ret brød
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 40 stykker

Ingredienser

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl sesamfrø -både hvide og sorte
  • 1 spsk. chiafrø
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 spsk. salt
  • 50 g rugmel
  • 175 g hvedemel
  • ¾ dl rapsolie
  • 1¾-2 dl vand

Sådan gør du

  • Rør alle ingredienser sammen i en skål.
  • Del dejen i to portioner og rul hver af dem tyndt ud mellem to stykker bagepapir og læg dem på bageplader.
  • Rids hver plade i 20 stykker og bag dem gyldne og sprøde ved 200 grader i cirka 20 minutter.
  • Bræk knækbrødene fra hinanden og lad dem afkøle på en bagerist.