skip to Main Content

Lyst knækbrød

 

Udskriv Lyst knækbrød
Ret brød

Ingredienser

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl græskarkerner
  • dl hvedemel
  • 1 dl rugmel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. salt
  • 2 dl vand
  • dl rapsolie

Sådan gør du

  • Bland alle de tørre ingredienser. Tilsæt vand og olie , og rør det til en jævn dej, der deles i 2 portioner.
  • Rul de 2 portioner dej ud imellem 2 stykker bagepapir, til de har en tykkelse på cirka 2-3 mm over det hele, og læg dem på en bageplade.
  • Skær dejen i firkanter, og bag knækbrødene ved 180 grader i 15-20 minutter, til de er let gyldne.
  • Tag knækbrødene ud af ovnen, og lad dem afkøle på en bagerist.
  • Opbevar knækbrødene i en lufttæt dåse. De kan holde sig 2-3 uger.

Tip

  • Tilsæt 50 g revne grøntsager til dejen f.eks. rødbede, gulerod eller selleri. Du kan også bruge blancheret hakket brændenælde eller spinat, der er vredet for vand.
add_action( 'wp_footer', function() { ?>