skip to Main Content

Mexicansk kyllingelasagne

 

Udskriv Mexicansk kyllingelasagne
Ret Hovedret
Køkken Mexikansk
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter

Ingredienser

  • 500 g kyllingebryst i tynde strimler
  • lidt olie
  • 9-12 stk. lasagneplader
  • 450 pakke frossen helbladet spinat
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 stk. løg
  • ¼ liter piskefløde
  • 3 tsk. mexicansk krydderi (santa maria)
  • 3 tsk. karry
  • 3 spsk. ketchup
  • salt, peber, oregano
  • 200 g mild revet ost

Sådan gør du

  • Tø spinaten op. Steg kyllingestrimlerne gyldne i lidt olie og karry.
  • Hak løget og svits det i lidt olie i en gryde. Hæld tomaterne i gryden sammen med fløde, ketchup og alle krydderierne.
  • Lad sovsen koge i 15 minutter, og smag den til eventuelt flere krydderier. Den må gerne være stærk, da spinaten og lasagnepladerne tager noget af smagen.
  • Smør et ildfast fad. Læg et lag lasagneplader, hæld lidt sovs over, læg et lag spinat, samt lidt kylling, og drys med ost. Fortsæt sådan i 3 lag, og slut med sovs og ost.
  • Lad gerne lasagnen trække lidt, inden den bages i ovnen ved 180 grader i cirka ½ time.
  • Server lasagnen med en god salat til.
add_action( 'wp_footer', function() { ?>