Mexicansk kyllingelasagne
Ingredienser
- 500 g kyllingebryst i tynde strimler
- lidt olie
- 9-12 stk. lasagneplader
- 450 pakke frossen helbladet spinat
- 1 ds hakkede tomater
- 1 stk. løg
- ¼ liter piskefløde
- 3 tsk. mexicansk krydderi (santa maria)
- 3 tsk. karry
- 3 spsk. ketchup
- salt, peber, oregano
- 200 g mild revet ost
Sådan gør du
- Tø spinaten op. Steg kyllingestrimlerne gyldne i lidt olie og karry.
- Hak løget og svits det i lidt olie i en gryde. Hæld tomaterne i gryden sammen med fløde, ketchup og alle krydderierne.
- Lad sovsen koge i 15 minutter, og smag den til eventuelt flere krydderier. Den må gerne være stærk, da spinaten og lasagnepladerne tager noget af smagen.
- Smør et ildfast fad. Læg et lag lasagneplader, hæld lidt sovs over, læg et lag spinat, samt lidt kylling, og drys med ost. Fortsæt sådan i 3 lag, og slut med sovs og ost.
- Lad gerne lasagnen trække lidt, inden den bages i ovnen ved 180 grader i cirka ½ time.
- Server lasagnen med en god salat til.