Skip to content

Svendborgvej 10 🎵 5762 Vester Skerninge 🎵 mail@ollemus.dk🎵 62 24 24 19 Elevforeningen

“Primærgruppe” – The Songs

I uge fem havde vi brug for noget som kunne beskæftige eleverne, mens vi i al hemmelighed pakkede poser og derefter kørte rundt til dem alle sammen med godter. Primærgrupperne fik derfor et benspænds-projekt, hvor hver gruppe skulle bruge én dag på at skrive en tekst – og dagen efter skulle de så sætte musik til en anden gruppes tekst. At samarbejde i skyen omkring musik og tekst er en udfordring, men vi er simpelthen blæst bagover af kvaliteten – hvor er I dygtige, sjove og musikalske – det er virkelig noget man bliver i godt humør af at lytte til. Så tak for indsatsen og god fornøjelse med at lytte til OE’s fem primærgruppesange!

Listen to “BAKS – The Song” on Spreaker.

Listen to “STAR – The Song” on Spreaker.

Listen to “BOF – The Song” on Spreaker.

Listen to “JAM – The Song” on Spreaker.

Listen to “FALK – The Song” on Spreaker.

add_action( 'wp_footer', function() { ?>