Skip to content

Salat med grønne bønner og citronpesto

 

Udskriv Salat med grønne bønner og citronpesto
Ret Salat
Forb. tid 45 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 1 time
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 200 g haricots verts (grønne bønner)
  • 2 spsk. hakkede løg
  • 1-2 stk. røde peberfugter
  • 2 spsk. hakkede kapers
  • bredbladet persille
  • 1 portion citronpesto (se opskriften under tilbehør i kOgEbogen

Sådan gør du

  • Nip bønnerne og kog dem i 3 minutter i let saltet vand. Kom dem i en sigte, hæld iskoldt vand over og afdryp dem.
  • Læg peberfrugterne under grillen og lad dem grille indtil skindet bliver brunt og bobler op. Vend frugterne jævnligt, så de grilles på alle sider.
  • Læg peberfrugterne i en plastikpose og luk den.
  • Når peberfrugterne er afkølede flås skindet af og frøstol og kerner fjernes. Skær dem i strimler. Undgå helst at komme peberfrugterne under vand, da de derved mister smag.
  • Bland bønner, peberfrugter, kapers og persille.
  • Lav pestoen og server den til separat.
  • Hvis salaten skal være mere mættende, kan der tilsættes kogte, skivede kartofler.