Salat med grønne bønner og citronpesto
Antal 4 personer
Ingredienser
- 200 g haricots verts (grønne bønner)
- 2 spsk. hakkede løg
- 1-2 stk. røde peberfugter
- 2 spsk. hakkede kapers
- bredbladet persille
- 1 portion citronpesto (se opskriften under tilbehør i kOgEbogen
Sådan gør du
- Nip bønnerne og kog dem i 3 minutter i let saltet vand. Kom dem i en sigte, hæld iskoldt vand over og afdryp dem.
- Læg peberfrugterne under grillen og lad dem grille indtil skindet bliver brunt og bobler op. Vend frugterne jævnligt, så de grilles på alle sider.
- Læg peberfrugterne i en plastikpose og luk den.
- Når peberfrugterne er afkølede flås skindet af og frøstol og kerner fjernes. Skær dem i strimler. Undgå helst at komme peberfrugterne under vand, da de derved mister smag.
- Bland bønner, peberfrugter, kapers og persille.
- Lav pestoen og server den til separat.
- Hvis salaten skal være mere mættende, kan der tilsættes kogte, skivede kartofler.