Spidskålssalat med pærer og bær
Antal 4 personer
Ingredienser
Salat
- ½ stk. spidskål
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. sukker
- 100 g grønne bønner
- 2 stk. pærer
- 100 g hindbær
- 100 g blåbær
Urtecreme
- 2 dl yoghurt naturel
- 2 spsk. mayonnaise
- 1 spsk. vineddike
- 2 tsk. dijonsennep
- 1 bundt dild
- salt og peber
Sådan gør du
Salat
- Snit sidskålen fint. Drys kålen med salt og sukker og kram den godt.
- Nip bønnerne og damp dem et par minutter. Kassér kogevandet, hæld koldt vand over bønnerne og afdryp.
- Skær pærerne i kvarte. Fjern kernehus og skær pærerne i tynde både. Skyl bærrene.
Urtecreme
- Rør yoghurt med mayonnaise, eddike, sennep og hakket dild. Smag dressingen til med salt og peber og vend med kålen, inden den vendes med de øvrige ingredienser.