skip to Main Content

Spidskålssalat med pærer og bær

 

Udskriv Spidskålssalat med pærer og bær
Ret Salat
Forb. tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Salat

  • ½ stk. spidskål
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. sukker
  • 100 g grønne bønner
  • 2 stk. pærer
  • 100 g hindbær
  • 100 g blåbær

Urtecreme

  • 2 dl yoghurt naturel
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 1 spsk. vineddike
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 1 bundt dild
  • salt og peber

Sådan gør du

Salat

  • Snit sidskålen fint. Drys kålen med salt og sukker og kram den godt.
  • Nip bønnerne og damp dem et par minutter. Kassér kogevandet, hæld koldt vand over bønnerne og afdryp.
  • Skær pærerne i kvarte. Fjern kernehus og skær pærerne i tynde både. Skyl bærrene.

Urtecreme

  • Rør yoghurt med mayonnaise, eddike, sennep og hakket dild. Smag dressingen til med salt og peber og vend med kålen, inden den vendes med de øvrige ingredienser.
add_action( 'wp_footer', function() { ?>