Squashfrikadeller
Servings 14 stk.
Ingredients
- 500 g squash
- 1½ tsk. salt
- 2 fed hvidløg
- 50 g løg
- frisk krydderurt efter eget valg (oregano, mynte, dild, persille)
- muskatnød
- 100 g fetaost
- 20 g mel
- peber
- 2 store æg
- 1 dl havregryn/rasp
- 2 spsk. olivenolie til stegning
Instructions
- Skyl og riv squashen groft, læg i en sigte og bland med ½ af saltet. Lad det trække 30 minutter og knug det fri for væde.
- Hak løg og hvidløg. Skyl, slyng og hak krydderurten fint.
- Riv muskatnødden 6-8 gange. Smuldr fetaen.
- Rør nu en fars af alle ingredienser på nær olie. Form farsen til frikadeller og steg i olien i 2-3 minutter på hver side.