skip to Main Content

Syltede græskar i ingefær og chili

æ

Udskriv Syltede græskar i ingefær og chili
Ret Tilbehør

Ingredienser

  • 1 stort hokkaido græskar
  • 2 spsk. salt
  • 2 stk. ingefærknolde a 3-4 cm
  • 3 dl vand
  • 5 dl æbleeddike
  • 300 g sukker
  • 2 spsk. korianderfrø
  • 1 stk. rød chili

Sådan gør du

  • Skær græskarret ud i praktiske stykker inden den skal skrælles. Fjern frø m. m. og skræl den.
  • Skær græskarret ud i ønskede størrelser.
  • Hæld saltet op i en skål og vend græskarstykkerne heri. Lad dem salt i 1 time.
  • Når der er gået 45 minutter blandes de resterende ingredienser sammen i en gryde og kog dem sammen i cirka 10 minutter. Hæld lagen fra.
  • Hæld græskarstykkerne over i gryden, rør rundt og lad det koge sammen i cirka 8 minutter.
  • Skold et henkogningsglas og hæld græskar og lage i glasset.

H

add_action( 'wp_footer', function() { ?>