Vindaloo
Antal 6 personer
Ingredienser
- 1 kg magert svinekød i terninger
Marinade
- 2 stk. hakkede løg
- 3 stk. knust hvidløg
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 tsk. stødt spidskommen
- 2 tsk. sennepsfrø
- 2 tsk. kanel
- 1 tsk. stødt gurkemeje
- 1-2 tsk. chili pasta (sambal oelek)
- ½ dl hvidvinseddike
- 1 spsk. brun farin
- 3 spsk. yoghurt naturel
- 2 spsk. limesaft
- sort peber
------------------------------------------------
- ½ liter kyllingebouillon
- 2 spsk. frisk koriander
Sådan gør du
- Bland svinekød, løg, hvidløg, tomater, spidskommen, sennepsfrø, kanel, gurkemeje, chilipasta, vineddike, farin, yoghurt limefrugt og peber i en skål.
- Dæk fadet og lad ingredienserne marinere i minimum 3 timer på køl.
- Hæld kød og marinade i en gryde sammen med hønsebouillon. Kog det op, og lad det simre i 1 time, til kødet er mørt. Rør af og til i gryden.
- Lige før serveringen røres den friske koriander i retten. Serveres med ris, yoghurt naturel og raita.