Skip to content

Vindaloo

 

Udskriv Vindaloo
Ret Hovedret
Køkken Indisk
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 30 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

  • 1 kg magert svinekød i terninger

Marinade

  • 2 stk. hakkede løg
  • 3 stk. knust hvidløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 tsk. stødt spidskommen
  • 2 tsk. sennepsfrø
  • 2 tsk. kanel
  • 1 tsk. stødt gurkemeje
  • 1-2 tsk. chili pasta (sambal oelek)
  • ½ dl hvidvinseddike
  • 1 spsk. brun farin
  • 3 spsk. yoghurt naturel
  • 2 spsk. limesaft
  • sort peber

------------------------------------------------

  • ½ liter kyllingebouillon
  • 2 spsk. frisk koriander

Sådan gør du

  • Bland svinekød, løg, hvidløg, tomater, spidskommen, sennepsfrø, kanel, gurkemeje, chilipasta, vineddike, farin, yoghurt limefrugt og peber i en skål.
  • Dæk fadet og lad ingredienserne marinere i minimum 3 timer på køl.
  • Hæld kød og marinade i en gryde sammen med hønsebouillon. Kog det op, og lad det simre i 1 time, til kødet er mørt. Rør af og til i gryden.
  • Lige før serveringen røres den friske koriander i retten. Serveres med ris, yoghurt naturel og raita.