Skip to content

Bagte rødbeder og rødløg

j

Udskriv Bagte rødbeder og rødløg
Ret Salat
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 600 g rødbeder
  • 600 g rødløg
  • 1 stor håndfuld friskhakket timian
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 dl koncentreret solbærsaft
  • 1-2 spsk. balsamicoeddike
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Skræl rødbederne og skær dem i stykker på cirka 5 x 2 x 2 cm. Pil løgene og skær dem i både på cirka 2 x 3 cm.
  • Bland rødbeder og løg med halvdelen af timianen, olie, saft, salt og peber og bag dem i en bradepande med bagepapir ved 175 grader varmluft i cirka 30-40 minutter, til grøntsagerne er møre, men med lidt bid ved rødbederne. Vend rundt undervejs.
  • Smag grøntsagerne til med eddiken. Pynt med resten af timianen.
  • Smager godt som tilbehør til f.eks. frikadeller eller sammen med hummus.