Bagte rødbeder og rødløg
j
Antal 4 personer
Ingredienser
- 600 g rødbeder
- 600 g rødløg
- 1 stor håndfuld friskhakket timian
- 2 spsk. olivenolie
- 1 dl koncentreret solbærsaft
- 1-2 spsk. balsamicoeddike
- salt og peber
Sådan gør du
- Skræl rødbederne og skær dem i stykker på cirka 5 x 2 x 2 cm. Pil løgene og skær dem i både på cirka 2 x 3 cm.
- Bland rødbeder og løg med halvdelen af timianen, olie, saft, salt og peber og bag dem i en bradepande med bagepapir ved 175 grader varmluft i cirka 30-40 minutter, til grøntsagerne er møre, men med lidt bid ved rødbederne. Vend rundt undervejs.
- Smag grøntsagerne til med eddiken. Pynt med resten af timianen.
- Smager godt som tilbehør til f.eks. frikadeller eller sammen med hummus.